Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر کشاورزی برزیل از تمایل این کشور به افزایش صادرات محصولات کشاورزی خود به کشورهای اسلامی از جمله ایران خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، فلاویو بتارلو، معاون تجارت وزارت کشاورزی برزیل، تاکید کرد این کشور که بزرگترین صادرکننده مواد غذایی مانند قهوه و سویا در جهان است، تمایل به افزایش صادرات محصولات کشاورزی خود به کشورهای اسلامی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بتارلو روز دوشنبه در یک همایش تجاری در سائوپائولو تاکید کرد که برزیل در حال مذاکره با اندونزی، لبنان و مراکش برای دسترسی به بازارهای آنها و فروش محصولات کشاورزی به غیر از ذرت، گوشت گاو، مرغ و شکر خام است.

بتارلو در ادامه افزود: یک نگرانی درباره انواع محصولات صادراتی و مقصد آن ها وجود دارد.

خرید اعتباری گوشت از برزیلچین به جای آمریکا از برزیل سویا وارد می‌کند

 

بر اساس داده های جمع آوری شده توسط اتاق بازرگانی برزیل و کشورهای عربی، سازمان همکاری اسلامی (OIC) که شامل 57 عضو است، 190.5 میلیارد دلار اقلام غذایی از جمله گندم، ذرت، شکر، برنج، شیر و محصولات لبنی در سال 2020 وارد کرده است. برزیل 14.1 میلیارد دلار یا حدود 7.5 درصد از آن را به خود اختصاص داده است.

بتارلو تاکید کرد که تنها پنج کشور عضو این سازمان یعنی ترکیه، ایران، اندونزی، عربستان سعودی و بنگلادش حدود 50 درصد از صادرات کشاورزی برزیل را وارد می کنند.

وی با اشاره به صادرات مواد غذایی گفت: چین شریک اصلی تجاری ما است و سهم ما در بازار چین 21 درصد است. ما می دانیم که زمینه برای گسترش تجارت در کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی و جهان اسلام وجود دارد.

بر اساس این گزارش، تمایل دولت برزیل به مذاکره نشان دهنده تلاش این کشور برای افزایش سهم خود از تجارت جهانی غذا است.

این کشور در حال حاضر بزرگترین صادر کننده و تولید کننده گوشت های حلال از جمله گوشت گاو و مرغ است که مطابق با رژیم غذایی مسلمانان تهیه می شود.

بر اساس داده های دولتی گردآوری شده توسط گروه های صنعتی Abiec و ABPA، صادرات گوشت گاو و مرغ حلال برزیل در سال گذشته مجموعاً 4.7 میلیارد دلار بوده است.

در این گزارش آمده است که مسلمانان در سال 2019 حدود 1.17 تریلیون دلار برای خرید مواد غذایی هزینه کردند. بر اساس این گزارش، پیش بینی می شود تا سال 2024، هزینه مسلمانان برای مواد غذایی به 1.38 تریلیون دلار برسد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار ایران بین الملل اخبار برزیل اخبار ایران بین الملل اخبار برزیل مواد غذایی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۷۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی در نخستین گردهمایی آمار و فناوری در دولت سیزدهم، ضمن تاکید بر اهمیت محاسبه آمار و تحلیل داده‌ها در حوزه کشاورزی گفت: پیش‌بینی پذیر شدن بازار عرضه و تقاضا، ارتباط مستقیم با آمار و داده‌های هر محصول در زمان و مکان معین دارد.

وی تفاوت موجود در آمارهای ارائه شده از سوی مراکز متولی را محصول محاسبه داده‌های متفاوت در یک مورد واحد دانست و گفت: البته برای رسیدن به یک چشم‌انداز واقعی و مدیریت واحد، نیازمند به‌کارگیری روش واحد با ضریب خطای کم هستیم؛ این‌گونه خواهیم توانست در میدان عمل از ابزار مطمئن برای مدیریت شرایط موجود بهره گیریم.

وزیر جهاد کشاورزی، آمار غلط را موجب سوگیری نادرست مدیریتی دانست و افزود: اطلاعات و آمار درست در حوزه کشاورزی، کنترل بازار تقاضای داخل و برنامه‌ریزی برای حضور در بازارهای صادراتی را به دنبال خواهد داشت.

نیکبخت با تاکید بر لزوم بازنگری اساسی در خصوص داده‌ها و اطلاعات آماری در وزارت جهاد کشاورزی، تصریح کرد: باید به سمتی حرکت کنیم تا مرکز آمار وزارت جهاد کشاورزی مسؤول اصلی جمع‌آوری اطلاعات و تحلیل داده‌ها در حوزه کشاورزی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، وزیر پیشین وزارت جهاد کشاورزی در نخستین کنگره ملی مراکز جهاد کشاورزی که در محل سالن سران اجلاس برگزار شد، عنوان کرده بود، وزارت جهاد کشاورزی نابیناست زیرا آمار دقیقی از فعالیت‌های کشاورزی به ویژه در تولید و زمین‌های زیر کشت ندارد در نتیجه نمی‌توان برنامه‌ریزی درست و دقیق داشت.

کد خبر 6099304

دیگر خبرها

  • محصولات لبنی صدرنشین صادرات صنایع غذایی
  • سکته دلاری قیمت مسکن
  • ۴ غذای برتر لاغر شوید!
  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • نحوه پخت یک غذای محلی با گوشت و کلم توسط آشپز مشهور آذربایجانی (فیلم)
  • قیمت محصولات غذایی منجمد، گوشت بوقلمون و قارچ اعلام شد
  • خرید دلاری مسکن یعنی خروج ارز از کشور /با متخلفان برخورد شود
  • اگر این بیماری‌ها را دارید غذای کنسروی نخورید
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • تولیدهندوانه بافلزات سنگین/سلامت محصولات کشاورزی چقدرتضمین می‌شود