Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-09@11:49:17 GMT

استقبال از نمایشگاه محصولات حلال در بیرمنگام

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۰۱۹۶۸

استقبال از نمایشگاه محصولات حلال در بیرمنگام

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب،  بوها، رنگ‌ها و صداها فضای اولین بازار عصرانه غذای حلال بیرمنگام را که  در ۱۲ فوریه (۲۳ بهمن) راه‌اندازی شد، پر کرده بود.

شیرینی‌هایی با تزئینات زیبا روی پیشخوان‌ها و انواع خورشت‌ها و غذاهای حلال در قابلمه‌های بزرگ، صدها بازدیدکننده را به خود جذب کرد.

بازار عصرانه غذای حلال که پذیرای خانواده‌ها از سراسر بیرمنگام بود، شامل غرفه‌های غذا و همچنین یک سینمای رایگان در فضای باز برای بچه‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بازار همچنین برای سرگرم کردن بچه‌ها انواع اسباب بازی و نقاشی روی صورت ارائه می‌شد.

سید شاه و عالیه رحمی، زن و شوهری پاکستانی‌تبار که یک تهیه غذای خیابانی پنجابی در بیرمنگام را اداره می‌کنند انتظار حضور گسترده مشتریان در غرفه خود را نداشتند. آنها گفتند: ما استقبال از این بازار را پیش‌بینی نمی‌کردیم. این بازار بسیار شلوغ است.

آنها افزودند: خیلی خوب است که بازاری مانند این می‌تواند مردم را با غذا و فرهنگ ما آشنا کند و به دیگران اجازه دهد غذاهای خوشمزه و رنگارنگ ما را بچشند. بسیاری از افرادی که غذای ما را خورده‌اند در آینده از مشتریان ما خواهند بود.

انیسا طارق، ۲۲ ساله، که اخیراً تحصیلات خود را به پایان رسانده است، نیز این بازار را فرصت خوبی برای تبلیغ کسب و کار شیرینی پزی خود یافت.  وی می‌گوید: من همیشه از ۱۰ سالگی عاشق شیرینی‌پزی بودم، اما متوجه شدم که بازار انواع کیک بیش از حد اشباع شده است. پس تصمیم گرفتم کار متفاوتی انجام دهم و کوکی‌ها را انتخاب کردم. با گذشت زمان ایده‌هایی مانند پای کوکی، ظرف کوکی و فنجان کوکی خلق کردم.

وی افزود: این پیشنهاد خوبی است که مشاغل حلال، محصولات و غذاهای خود را به نمایش بگذارند و به ویژه از شرکت‌های محلی و مستقل در بیرمنگام و سراسر کشور حمایت کنند.

این بازار محبوب مسلمانان در روزهای ۲۷ فوریه (۸ اسفند) و  ۱۲ مارس ۲۰۲۲ (۲۱ اسفند) نیز برپا خواهد شد.

بازار حلال در بیرمنگام تنها بازاری نیست که در سراسر جهان با برپایی غرفه محصولات حلال برپا می‌شود و در همین راستا در جولای ۲۰۱۹، بزرگترین جشنواره غذای حلال آمریکای شمالی در تورنتو برگزار شد.

جشنواره سالانه MuslimFest، بزرگترین جشنواره مسلمانان در آمریکای شمالی، نیز از سال ۲۰۱۹ در «میسیساگا» در کانادا راه‌اندازی شده است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: نمایشگاه محصولات حلال بیرمنگام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۱۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت شناسایی و تعریف فناوری نرم حلال

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه با حضور در سازمان غذا و دارو با اشاره به موضوع حلال و حرام اظهار کرد: در متون دینی حلال در مقابل حرام است، گاهی به جای حلال از طیّب و به جای حرام از خبیث استفاده می‌شود، همگی این مفاهیم را می‌توان در حلال و حرام گنجاند. 

 

وی با طرح این سؤال که ملاک حلیّت در اسلام چیست؟ گفت: مصادیق حلیّت و حرام در اسلام بیان شده است، قاعده اصالت حلیّت را نیز در اسلام داریم، بر این اساس اگر چیزی جز مصادیق حرام یا حلال نباشد، اصل بر حلال بودن آن است. معیار سوم هم قاعده لاضرر است، بر این مبنا اگر حلالی به انسان ضرر می‌رساند، حرام است. 

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه باید در مسائل حلال نگاه حکمرانی داشته باشیم، ادامه داد: اگر نگاه حکمرانی به موضوعات نداشته باشیم نگاه جزءنگرانه حاکم می‌شود، مثلا پیشنهاد ایجاد سازمان حلال، ایجاد ساختار جدید و جزئی است، حکمرانی فقط ساختار نیست، ارکان حکمرانی سیاستگذاری نیز است، اینکه سند سیاستی حلال نوشته شود مهم است، در این زمینه اقدامات لازم در حال انجام است. 

 

استاد خسروپناه رکن دیگر حکمرانی را تنظیم‌گری دانست و افزود: مسئله تنظیم‌گری شامل قانونگذاری، ساختارسازی، گفتمان‌سازی است. یکی از ویژگی حکمرانی تسهیل‌گری است بنابراین باید قوانین یا ساختاری ایجاد شود که تسهیل‌گر باشد متأسفانه به خاطر پیچیدگی‌ها شاهد تساهل‌گری هستیم. 

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی رکن سوم حکمرانی را راهبری و هدایتگری قلمداد کرد و گفت:‌ وقتی سیاستی نوشته شد باید دستگاهی آن را اجرا کند، رکن چهارم حکمرانی نظارت و ارزیابی است هم نظارت به معنای ارزیابی درست عمل کردن و هم اثرسنجی است.

 

وی ادامه داد:‌ بنابراین باید همه ابعاد حکمرانی حلال را تعیین و در سند راهبردی و راهبری گنجانده شود تا آنجا ممکن است این ویژگی‌ها لحاظ شود. همچنین باید به گونه‌ای عمل شود که مردم متصدی امر باشند دولت نقش سیاستگذاری داشته باشند و نظارت هم هوشمند باشد. در سند سیاستی حلال فرآیند هوشمند سازی حلال نیز تدبیر خواهد شد. 

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر عرصه فناوری‌های حلال، تاکید کرد: فناوری به دو بخش فناوری نرم و فناوری سخت تقسیم می‌شود، مثلا فناوری آموزشی جز فناوری نرم است اگر این فناوری باعث شود دانش‌آموز و دانشجو حافظه‌محور شوند، این فناوری حرام است چون تعالیم دینی بر عقلانیت تأکید دارد و توده مردم از این تکنولوژی نفع نمی‌برند این حکمرانی حرام است. فناوری سخت مانند کشف بیماری و آلودگی‌هاست، این فناوری حلال است، اما فناوری سختی که انسان‌ها را نابود می‌کند، حرام است. روی فناوری نرم حلال تمرکز کنید چراکه نیاز امروز است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقبال مردم در روز اول نمایشگاه کتاب تهران از نگاه ناشرین
  • ایران در لیست A صادرکنندگان محصولات شیلاتی قرار گرفت
  • قیمت محصولات سایپا چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ ارزان‌ترین سواری داخلی چند؟
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت + جدول
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • هجوم هواداران بیرمنگام به زمین مسابقه و فوتبال بازی کردن پس از سقوط به سطح سوم فوتبال انگلیس / فیلم
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • استقبال مردم بلاروس از محصولات گروه سایپا
  • قیمت محصولات سایپا سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ضرورت شناسایی و تعریف فناوری نرم حلال