Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-09@08:41:37 GMT

برگزاری اولین همایش بین‌المللی غذای طیب

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۹۷۰۵۰

برگزاری اولین همایش بین‌المللی غذای طیب

اولین همایش غذای طیب با همکاری مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و مؤسسه کیفیت رضوی وابسته به آستان قدس رضوی در آبان ماه برگزار می‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست، اولین همایش بین‌المللی غذای طیب با هدف ارائه آخرین دستاوردهای علمی و راهکارهای عملی، تبادل آراء اندیشمندان، پژوهشگران و مدیران سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی در داخل و خارج از کشور در محورهای مختلف برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر حسین زمانی، دبیر اجرایی همایش بین‌المللی غذای طیب، با بیان اینکه ایده اولیه تولید غذای طیب در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شکل گرفت، گفت: به منظور اجرایی کردن این طرح با همکاری آستان قدس رضوی، مؤسسه کیفیت رضوی تاسیس شد.

زمانی با اشاره به تفاوت غذای طیب و حلال، توضیح داد: غذای حلال حداقل‌های شرعی را در تولید محصول مد نظر قرار می‌دهد، اما در تهیه غذای طیب، صرفا حلال شرعی مد نظر قرار نمی‌گیرد، بلکه علاوه بر رعایت اصول شرعی، تمام قوانین و استانداردهای مرتبط چون "اصل سلامت" که کلیه جنبه‌های بهداشتی، ارگانیک و استانداردها را در بر می گیرد، "اصل اصالت" که اصیل بودن و درست بودن گواهی‌ها، اصل بودن آن در مقابل تقلبی بودن، خلوص محصول در مقابل ناخالص بودن و مطابقت آن با ذائقه افراد، باید مدنظر قرار گیرد.

وی ادامه داد: حدود ۷۰ سال طول کشید تا غذای حلال با حمایت دولتمردان کشور مالزی به جایگاه فعلی رسیده است، اما متاسفانه موارد بسیاری مشاهده شده که به دلیل سودجویی برخی افراد در دنیا نظارت لازم بر تولید آن وجود ندارد. این امر سبب متفاوت بودن لوگوی حلال در کشورهای مختلف شده است و این موضوع از ضعف‌های برند حلال به شمار می‌رود. بر اساس استعلام از مراجع عظام به غیر از کشورهای اسلامی در سایر کشورها صرفا وجود لوگوی حلال بر روی بسته بندی نمی‌تواند قابل استناد باشد، چراکه موارد بسیاری مشاهده شده که به علت نبود نظارت، محصولات بدون رعایت استانداردهای حلال تولید شده‌اند.

عضو هیات علمی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مورد خصوصیات نشان طیب، اظهار کرد: این نشان علاوه بر مباحث حلال، ارگانیک بودن محصولات، نظام آراستگی 5S، قوانین کوشر و سایر موارد را در بر می‌گیرد و باعث شده که طرفداران این محصولات صرفا مسلمانان نباشند.

دبیر اجرایی همایش افزود: تاکنون مراکز علمی و پژوهشی در کشورهای مالزی، سوئیس، کره جنوبی، پاکستان، قزاقستان و برونئی برای حضور و همکاری در این همایش اعلام آمادگی کرده‌اند. همچنین دانشگاه‌های معتبر کشور نیز حمایت خود را از همایش با ارسال لوگوی این دانشگاه‌ها اعلام کرده‌اند و تاکنون بیش از ۳۰ نشست با این دانشگاه‌ها برگزار شده است.

وی تاکید کرد: با توجه به رسمیت برگزاری این همایش، کلیه مقالات پذیرش شده در این همایش در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) و سیویلیکا (CIVILICA) نمایه خواهند شد و لذا علاقه‌مندان به حضور می‌توانند مقالات خود را به دبیرخانه این همایش ارائه کرده و با دریافت گواهی، از امتیازات علمی ارائه مقاله برخوردار شوند. همچنین مقالات پژوهشی که کیفیت آن‌ها مورد تایید کمیته داوری قرار گیرد، در مجلات معتبر پژوهشی به چاپ خواهند رسید.

به نقل از روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، آخرین مهلت ارسال مقالات ۳۱ شهریور ماه و زمان برگزاری این همایش در روزهای ۱۸ و ۱۹ آبان ماه جاری در مشهد اعلام شده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی غذای طیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۷۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان

هشتمین کنگره علمی‌پژوهشی دانش‌آموزی جشنواره خوارزمی با ارائه دستاوردهای پژوهشی در کاشان برگزار شد.

به گزارش، خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حمزه چاوشی، دبیر علمی کنگره ملی خوارزمی، اظهار کرد: هشتمین کنگره علمی-پژوهشی دانش آموزی جشنواره خوارزمی با ارائه دستاوردهای پژوهشی در کاشان برگزار شد.

وی افزود: این کنگره علمی-پژوهشی با حضور بیش از ۱۲۰ دانش‌آموز پسر برگزار شد و از بین ۵۵ طرح ارائه شده، پس از ۲ نوبت داوری، ۳۵ طرح پژوهشی در زمینه‌های مختلف علوم ریاضی-علوم تجربی و علوم انسانی برای حضور در کنگره انتخاب شد.

دبیر علمی کنگره ملی خوارزمی خاطرنشان کرد: این جشنواره با هدف شناسایی علایق و استعدادهای دانش‌آموزان و تقویت روحیه خود باوری و اعتماد به نفس و کار گروهی برگزار شد

چاوشی تصریح کرد: ساخت گلخانه هوشمند، ساخت دستگاه تولید نخ پلاستیکی، ساخت و بررسی دهان‌شویه گیاهی بر ضد باکتری استرپتوکوکوس موتانس، رنگ بری از پساب‌های کارخانجات نساجی کاشان، بررسی گیاه خارمریم بر شاخص‌های کبد چرب، ساخت ماشین هوشمند، تأثیر آموزش تفکر انتقادی بر خودکار آمدی تحصیلی و انگیزشی تحصیلی دانش آموزان متوسطه اول کاشان از جمله طرح‌های ارائه شده در این کنگره است.

وی اضافه کرد: طرح‌های بر گزیده این جشنواره به جشنواره طرح‌های پژوهشی مدارس سمپاد کشور معرفی می‌شوند.

به گزارش ایمنا؛ هشتمین کنگره علمی-پژوهشی خوارزمی با هدف شناسایی علایق و استعدادهای دانش آموزان در دوره اول متوسطه در دانشگاه آزاد اسلامی در دو قسمت سخنرانی و ارائه پوستر برگزار شد.

کد خبر 751106

دیگر خبرها

  • نشست خبری رئیس مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی در نمایشگاه نفت
  • سند امنیت انرژی تصویب شد
  • انتشار بیانیه توسط شرکت‌کنندگان در کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ایران  
  • سند امنیت انرژی ایران در شورای عالی امنیت ملی تصویب شد
  • پیشنهاد ایران به روسیه برای ایجاد کریدور گازی
  • بیانیه شرکت‌کنندگان کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای ایران
  • شرکت‌کنندگان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای بیانیه دادند
  • اولین نیروگاه خورشیدی ۲۰ کیلوواتی کشور در قاین افتتاح شد
  • برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت