Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، پاکستان و مالزی متعهد شده‌اند تا با همکاری هم به طور کامل از پتانسیل گسترده صادرات غذای حلال در بازارهای جهانی استفاده کنند.
 
انتظار می‌رود میزان سرمایه گذاری در بخش غذاهای حلال در بازار جهانی تا پنج سال آینده به 3 تریلیون دلار برسد.
 
«مهر کاشف یونس» از پاکستان روز یکشنبه در گفتگو با هیئتی از صادرکنندگان غذای حلال به سرپرستی «شبیر احمد» گفت: «فرصت‌های زیادی برای همکاری در بازار غذای حلال بین پاکستان و مالزی وجود دارد و این بخش در مالزی دارای شبکه گسترده‌ای از صنعت ارزش افزوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
 
وی افزود: «شرکت‌های چندملیتی می‌توانند به پاکستان برای ارتباط با زنجیره تامین جهانی غذای حلال کمک کنند.»
 
یونس گفت: «غذای حلال به طور سنتی شامل گوشت، مرغ، غذاهای دریایی، میوه و سبزیجات، لبنیات، غلات، روغن، چربی، موم و شیرینی است که با ارزش افزوده محصولات با قیمت رقابتی در بازارهای نوظهور جهانی قابل صادرات است.»
 
وی ادامه داد که یک قرارداد آزاد تجاری بین پاکستان و مالزی وجود دارد تا جوامع تجاری هر دو کشور را به منظور موثرتر کردن آن به هم نزدیکتر کند.
 
یونس همچنین تصریح کرد که مالزی می‌تواند نقش مهمی در ارائه فرصت‌های اقتصادی و تجاری پاکستان در بلوک منطقه‌ای اتحادیه کشورهای شرق آسیا (آسه آن) ایفا کند.
 
یونس از دولت خواست تا تلاش‌های هماهنگ را برای بازنگری سیاست‌های موجود و بازسازی استراتژی سرمایه‌گذاری انجام دهد تا اطمینان حاصل شود که اجرای پروژه‌های با تاثیر بالا می‌تواند تسریع شود.
 
وی گفت: استراتژی سرمایه‌گذاری جدید ما باید انگیزه لازم را برای دنبال کردن فناوری پیشرفته و سرمایه‌گذاری‌های پایدار و همچنین تشدید نوآوری، ایجاد تعادل بین پایداری اقتصادی و زیست‌محیطی و در عین حال کاهش وابستگی به نیروی کار خارجی در راستای معیارهای جهانی در محیط‌ زیست، اجتماعی و حاکمیتی فراهم کند.
 
یونس بر نیاز مبرم به تبادل مکرر اطلاعات هر یک از کشورها برای تعامل مستقیم با یکدیگر و همچنین استفاده از توان و ظرفیت یکدیگر و همکاری در جهت غنی‌سازی ارزش سرمایه‌گذاری‌ها تاکید کرد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: غذای حلال کشورهای اسلامی بازارهای جهانی سرمایه گذاری غذای حلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۵۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: جلسه این هفته کمیسیون تلفیق شورای ششم اصفهان منتج به انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر شد تا مبنایی برای توسعه همکاری و استفاده متقابل برای پیشبرد پروژه‌ها باشد.

محمد نورصالحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به موارد مطرح شده در جلسه این هفته کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: در بخش عمده‌ای از این جلسه، به مدت سه ساعت میزبان مدیرعامل بانک شهر به دعوت شورای اسلامی شهر اصفهان بودیم.

وی افزود: بانک شهر یک بانک تخصصی مدیریت شهری شهرداری‌ها است که در طول سال‌های گذشته از زمان تأسیس اقدامات خوبی برای شهرداری‌های کشور به‌ویژه کلان‌شهرها برای تأمین منابع و اوراق مشارکت، «برات کارت» و ارائه تسهیلات برای تقویت زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی از جمله خرید اتوبوس و مترو انجام داده است.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: این جلسه فرصتی بود تا مجموعه شورا و شهرداری اصفهان به‌ویژه شهردار و معاون ایشان، درخواست‌ها، انتظارات و توقعاتی که برای سرعت‌بخشی به اجرای پروژه‌ها داشتند را مطرح کنند.

نورصالحی گفت: در این جلسه مدیرعامل بانک شهر شرایط فعلی سیستم بانکی و محدودیت‌های موجود با توجه به سیاست‌های بانک مرکزی و راه‌حل‌ها برای استفاده بهتر از منابع بانکی برای سرعت‌بخشی به پروژه‌ها را تشریح کرد.

وی با بیان اینکه جلسه کمیسیون تلفیق این هفته شورای اسلامی شهر اصفهان منتج به انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر شد تا مبنایی برای توسعه همکاری و استفاده متقابل برای پیشبرد پروژه‌ها باشد، گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه مقرر شد زمینه‌های سرمایه‌گذاری بانک شهر در پروژه‌های شهر، استفاده از تسهیلات برای برای سازندگان مسکن به‌ویژه انبوه‌سازان، همچنین خرید اتوبوس، مترو، تاکسی برقی و انواع سیستم‌های حمل‌ونقل عمومی که در تهران پیگیری می‌شود، با کمک بانک شهر در شهر اصفهان نیز فراهم شود و در مجموع برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های بزرگ و BOT در تفاهم‌نامه‌های سه‌جانبه بین بانک، سرمایه‌گذار و شهرداری بتواند اتفاقات خوبی در این کلان‌شهر رقم بخورد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: در ادامه جلسه نیز دو لایحه مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 751595

دیگر خبرها

  • پوتین: اتحادیه اقتصادی اوراسیا در برابر تحریم‌های جدید کارآمد است
  • نقش دانشگاه آزاد در توسعه همکاری‌های استان واسط عراق و ایلام
  • اصلاحات ، راه برون رفت از بحران مهاجرت سرمايه های انسانی
  • تلاش باکو برای جذب سرمایه خارجی
  • انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها
  • روان‌سازی و تسهیل در مرزها منجر به افزایش صادرات به افغانستان خواهد شد
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • مارکسیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟
  • صادرات ۷۱۰ میلیون یورو تجهیزات صنعت نفت